Výuka pivovarských dovedností. Zaučování a koučing sládků a obsluhy při rozjezdu nových pivovarů. Pronájem českých sládků. Konzultační služby pro provozovatele pivovarů.
Koučing provozovatelů a pracovníků minipivovarů – teoretický a praktický výcvik řízení a obsluhy pivovarů
1 – Kurzy pro větší počet účastníků – (forma přednášek ve školicím zařízení)
- 1.A – BBL-1D – KURZ : ZÁKLADY VÝROBY PIVA – 1 den – Kurz vaření piva s bohatým teoretickým výkladem, obsahově plnými skripty.
- 1.B – SBL-2D – KURZ : ROZJÍŽDÍME MALÝ PIVOVAR – 1 až 2 dny – Legislativní, ekonomické, marketingové a strategické aspekty rozjezdu malého pivovaru
2 – Individuální výcvik obsluhy nově spuštěného minipivovaru – pro 1 až 2 účastníky (forma instruktáže a praktického výcviku obsluhy přímo v konkrétním pivovaru)
- 2.A – SMB-2D – ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE BEZ PRAKTICKÉHO VÝCVIKU PŘI ROZJEZDU MALÉHO PIVOVARU – 2 DNY
- 2.B – SMB-3D – ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE S PRAKTICKÝM VÝCVIKEM PŘI ROZJEZDU MALÉHO PIVOVARU – 3 DNY
- 2.C – SMB-2W – ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE S PRAKTICKÝM VÝCVIKEM PŘI ROZJEZDU MALÉHO PIVOVARU – 2 TÝDNY
- 2.D – SMB-1M – ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE S PRAKTICKÝM VÝCVIKEM PŘI ROZJEZDU MALÉHO PIVOVARU – 1 MĚSÍC
- 2.E – SMB-2M – ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE S PRAKTICKÝM VÝCVIKEM PŘI ROZJEZDU MALÉHO PIVOVARU – NAD 1 MĚSÍC
3 – Individuální výcvik obsluhy speciálního vybavení minipivovaru
- 3.A – EEB-PT – ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE S PRAKTICKÝM VÝCVIKEM PRO OBSLUHU NESTANDARDNÍHO VYBAVENÍ MINIPIVOVARU