Kód služby : REC-3B
VYPRACOVÁNÍ INDIVIDUÁLNÍCH RECEPTUR PIVA PRO KONKRÉTNÍ PIVOVAR – PRO 3 DRUHY PIVA
Cena zahrnuje :
- Změření potřebných parametrů konkrétní varny, analýza chem. složení vody, chmele, sladu a dalších veličin, typických pro konkrétní varnu a místo.
- Dodání tří základních receptur a výrobních postupů pro výrobu tří zákazníkem zvolených druhů piva – (spodně anebo svrchně kvašeného) pro konkrétní varnu.
- Pracovní čas instruktora, strávený v místě pivovaru.
Cena nezahrnuje tyto příplatkové položky :
- Náklady na jízdné a ubytování, v zahraničí pak navíc letenky, ubytování, 1x denně teplá strava a náklady na víza, povinná očkování
Předpokládá se :
- Schopnost komunikace budoucího sládka a provozovatele pivovaru v jazyce českém, slovenském, anglickém, polském nebo ruském.
- Plné pracovní nasazení budoucího sládka, který bude v minipivovaru sám a na vlastní riziko podle postupů sdělených instruktorem asistovat a provádět veškeré instruktorem požadované práce, a to včetně těch, které v zaběhnutém minipivovaru provádí obvykle asistent sládka.
- Poskytnutí kancelářské místnosti s pracovním stolem, židlí, zásuvkou a internetem po dobu zpracovávání receptur.
- Termín nástupu instruktora a zahájení plnění služby je nutno dohodnout uzavřenou smlouvou s poskytovatelem nejméně 1 měsíc předem a je pro zákazníka i instruktora závazný. Výjimky je možné dohodnout jen v případě, bude-li náhradní termín vyhovovat oběma smluvním stranám.
Cena služby :
- ČR ………………………… 2400 Kč + 15 Kč za 1 litr užitečného objemu varny (+DPH)
- Zahraničí ………………..80 Eur + 0,5 EUR za 1 litr užitečného objemu varny
Vysvětlení cenotvorby : Každá receptura se vždy musí spočítat pro daný pivovar v závislosti na surovinách, klimatických podmínkách, nadmořské výšce, obsahu alfa kyselin v chmelu, složení vody, tepelného zisku varny, na místních zvyklostech apod.
>>> Odeslat poptávku na tuto službu