Kód služby : HACCP-PR
Vypracování povinné HACCP dokumentace (provozní knihy kritických bodů) pro potřeby minipivovaru
Cena zahrnuje :
- Analýza místních podmínek konkrétního minipivovaru
- Zpracování dokumentu HACCP pro konkrétní minipivovar (vypracování systému kritických bodů dle směrnic EU,vypracování sanitačního plánu, připomínkování a schválení ze strany SPZI, dodání schváleného HACCP)
- Pracovní čas instruktora, strávený v místě pivovaru.
Dodaná dokumentace bude obsahovat :
- Vymezení výrobní činnosti a charakteristiku podniku
- Popis výrobku a jeho očekávané použití
- Sestavení týmu HACCP
- Diagram výrobního procesu
- Správná výrobní praxe
- Analýza nebezpečí
- Stanovení CCP (kontrolních kritických bodů) a CP (kontrolních bodů)
- Formulář školení zaměstnanců
- Sanitační řád
- Plán DDD
Cena nezahrnuje tyto příplatkové položky :
- Náklady na jízdné a ubytování, v zahraničí pak navíc letenky, ubytování, 1x denně teplá strava a náklady na víza, povinná očkování
- Další nutné doložitelné výdaje – jízdné, čas a ubytování strávené vyřizováním správních poplatků u příslušných institucí
- Správní poplatky, účtované institucemi
Předpokládá se :
- Schopnost komunikace provozovatele pivovaru v jazyce českém, slovenském, anglickém, polském nebo ruském.
- Poskytnutí kancelářské místnosti s pracovním stolem, židlí, zásuvkou a internetem po dobu zpracovávání receptur.
- Poskytnutí instruktorem vyžádané stávající dokumentace k minipivovaru zákazníkem.
- Termín nástupu instruktora a zahájení plnění služby je nutno dohodnout uzavřenou smlouvou s poskytovatelem nejméně 1 měsíc předem a je pro zákazníka i instruktora závazný. Výjimky je možné dohodnout jen v případě, bude-li náhradní termín vyhovovat oběma smluvním stranám.
Cena služby :
- ČR ………………………… 8000 Kč (bez DPH) + 1 Kč za 1 litr užitečného objemu varny
- Zahraničí ………………..160 Eur + 0,1 EUR za 1 litr užitečného objemu varny
Vysvětlení cenotvorby : Rozsah a složitost dokumentace roste s velikostí varny.