Kód služby : SBL-2D
Kurz : CRAFT BREWING : Jak založit a rozjet komerční pivovar (série přednášek) – 2 dny
Jazyk přednášejících : česky
VYHNĚTE se možným problémům se Státní zemědělskou potravinářskou inspekcí, Celní správou a místní hygienou.
Chcete vědět o 2500 odběrných míst na pivo, které do dnešního dne nikdo nezásobuje?
Doba trvání kurzu : 2 dny – každý den cca 7-8 hodin, včetně obědu (v ceně kurzu)
Termín konání kurzu : nejbližší termín sdělíme na dotaz.
Maxim. počet účastníků : 15
Komu je kurz je určen :
- zájemcům o profesionální vaření piva
- majitelům, sládkům a pomocným pracovníkům minipivovarů
- odborné veřejnosti
Obsahová náplň kurzu:
- legislativní prostředí v České republice
- povinnosti při zákládání pivovaru
- komunikace s úřady – celním, živnostenským, hygienou
- zpracování prováděcí studie založení celního skladu
- povinnost HACCP
- správná hygienická praxe HACCP
- kritické body HACCP
- zavedení HACCP v pivovaře, návody, postupy,
- ekonomická rentabilita pivovaru
- marketingové distribuční cesty
- možnosti prodeje
- výkonová marže, práce s DPH, odvod daní státu
První den
- legislativu, povinnosti při zakládání pivovaru,
- hygienické normy, vytvoření hygienického plánu a vlastního HACCP pro vaší provozovnu
- ekonomická rozvaha pivovaru
Druhý den
- Strategie obchodu
- Cílení na zákazníka
- Definice růstové strategie
- Odlišení se od konkurence.
- Na závěr dne bude případová studie zaměřena na pochopení určení cen a zavádění nového produktu na trh. a mnohé další.
Mějte na paměti, že zejména dobře organizovaný marketing zajišťuje dlouhodobou prosperitu. Je skvělé, když pivovar vaří výborné pivo, ale k čemu to je, když se mu tolik ekonomicky nedaří a zákazníci o něm téměř nevědí?
Bonusy :
- konzultace s odborníkem na HACCP po skončení kurzu
- ekonomické tabulky a propočty
- studie pro založení celního skladu
- zpracovaný plán HACCP
Cena služby :
- 2 dny …………….. 4.999 Kč (účtováno neplátcem DPH)
Poznámka : Mimo ČR tuto službu neposkytujeme